Videók

Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE
Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar
2018. évi koncertkörút

Események

05 nov
Puskás Levente - szaxofon és Váradi Judit - zongora hangversenyével folytatódik az Universitas-Debrecen hangversenysorozat 2020. november 5-én, csütörtökön 19 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termében.
15 okt
Fejérvári Zoltán zongoraművész ad hangversenyt 2020. október 15-én, csütörtökön 19 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termében.
07 okt
Szeretettel várjuk Farkas Gábor világhírű, Liszt-díjas zongoraművész 2020. október 7-én, szerdán 19 órakor kezdődő hangversenyére a DE Zeneművészeti Kar Liszt termébe.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.