Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar hallgatói diákélete

Hallgatói Önkormányzat

A Hallgatói Önkormányzat legfontosabb feladata a hallgatói érdekképviseleten túl a különböző hallgatói programok megszervezése és lebonyolítása. Ezeken a rendezvényeken a hallgatóink megismerhetik hallgatótársaikat, jó hangulatú kötetlen környezetben összetartó közösséget alkothatnak. A kari HÖK irodája a Weiner Leó Kollégium 8. emeletén található.

 

Gólyatábor

A DE Zeneművészeti Kar Hallgatói Önkormányzata és testvér kara, a DE Természettudományi és Technológiai Kar Hallgatói Önkormányzatával közösen rendszeresen szervez Gólyatábort minden tanév elején. A tábor során az első évfolyamos hallgatók színes programok keretein belül ismerhetik meg leendő évfolyamtársaikat. A szórakozás mellett informatív tájékoztatók is segítik az első évfolyamos hallgatók beilleszkedését, ahol sor kerül a beiratkozásra, valamint feltehetik az egyetemmel kapcsolatos kérdéseiket csapatvezetőiknek és a Hallgatói Önkormányzat tagjainak. 


DE TTK-ZK Gólyatábor After Movie: 

Önkormányzati nap

Az Önkormányzati Nap minden évben októberben kerül megrendezésre. A kora reggeltől késő estig tartó program keretében számtalan szórakozási lehetőség közül választhatnak a hallgatók. A nap gólyaesküvel kezdődik és elsős hallgatóink avatásával zárul.

2   3   1


Önkormányzati Nap 2021: 

Éjféli Koncert

Az Éjféli Koncert a Zeneművészeti Kar több mint négy évtizedes hagyománya, országosan is elismert rendezvény. Minden év márciusában kerül megrendezésre a Liszt teremben. Az éjfélkor kezdődő koncert előprogramjában a Kar hallgatói együttesei adnak műsort, meghívott művész vendégek szórakoztatják a közönséget, majd a koncert és azt követő derűs, mulatságos hallgatói produkciók, valamint tánc egészítik ki a programot.

4   6   5


Éjféli Koncert 2022 After Movie:

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 02. 07. 12:54