Videók

Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE
Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar
2018. évi koncertkörút

Események

06 Dec
Szeretettel várjuk Önöket a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Rézfúvós Együttesének hangversenyére 2022. december 6-án, kedden 19.00 órakor a Liszt terembe (Nagyerdei krt. 82.).
01 Dec
Új időpontban, 2022. december 1-jén, csütörtökön 19 órakor kerül megrendezésre a Konzervatóriumi Esték közelmúltban betegség miatt elmaradt eseménye, Puskás Levente – szaxofon, Váradi Judit – zongora hangversenye.
29 Nov
A nemzetközi zenei élet kiemelkedő fiatal tehetsége, Seres Borbála gitárművész ad hangversenyt a Konzervatóriumi Esték sorozat következő eseményeként 2022. november 29-én, kedden 19 órakor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.
24 Nov
Tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Debrecen SaxFest 2022. november 24-27. között a DE Zeneművészeti Karán.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.