Liszt Társaság alapítása Debrecenben

2021, április 15 - 11:30
Kedves Zeneszerető Hölgyem, Uram! A nagy magyar zeneszerző és zongoraművész nevét viselő Liszt Ferenc Társaság több, még...

a Mester életében formálódó kezdeményezés után, 1893-ban alakult független, önálló, magyar kultúra-ápoló civil egyesületként.

Budapesti központján kívül - jelenleg is - tagozatai működnek Pécsett, Sopronban, Szegeden, Szekszárdon és Kőszegen.

A Társaság célja: Liszt Ferenc zenéjének, művészetének, zseniális életművének, különleges személyiségének megismertetése, a nemes eszméinek ápolása és terjesztése.

Szeretném felmérni azt, hogy Debrecenben alakuljon és működjön-e Liszt Ferenc Társaság. Ennek felmérésére egy nagyon rövid (5 kérdésből) álló kérdőívet hoztunk létre.

Az lenne a tiszteletteljes kérésünk, hogy kitöltésével segítse munkánkat:

KÉRDŐÍV KITÖLTÉSE

 

Köszönettel és szívélyes üdvözlettel:

Pless Attila
dékánhelyettes


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.