Újabb nagyszerű versenyeredmények

2021, április 6 - 19:00
Újabb nemzetközi megmérettetések első helyezéseinek örülhetnek a DE Zeneművészeti Kar hallgatói.

A TanBorEn Trió folytatta a tavaly decemberben kezdett sikerszériát és első helyezést ért el mind a III. "Wiener Klassiker" Danubia Talents nemzetközi online zenei verseny, mind a szlovén Glasbena čipka iz Idrije nemzetközi online zenei verseny kamarazene kategóriájában. A trió tagjai Kerek Csombor, Madaras Zoltán és Tóth Levente, a DE Zeneművészeti Kar klasszikus ütőhangszerművész szakos MA I. évfolyamos hallgatói, felkészítő tanáraik Dr. Szabó István és Szalai Tamás.

Ugyancsak gyarapította győzelmeinek sorát Ilisz Dominik, a DE Zeneművészeti Kar előkészítő tagozatos hallgatója, aki szintén első helyezést ért el a III. "Wiener Klassiker" Danubia Talents nemzetközi online zenei verseny zongora kategóriájában, valamint a Craiovai Zongoraversenyen az első díj mellett a verseny Kiválóság-díját is neki ítélte oda a zsűri. Tanárai Dr. Duffek Mihály és Jámbor-Fekete Erzsébet.

Az elért eredményekhez szeretettel gratulálunk és további hasonló sikereket kívánunk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.