Sikert sikerre halmoztak

1. díjat kapott saját kategóriájában a spanyolországi Franz Liszt Center Piano Competition megmértettetésén Ilisz Dominik, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának előkészítő tagozatos hallgatója, aki az elmúlt évet is komoly szakmai sikerekkel zárta: az V. Danubia Talents nemzetközi online zenei versenyen 2. díjat nyert, míg az International Moscow Online-Music Compe­tition Zongora kategóriájában 3. díjat kapott. Utóbbi díjak értékét emeli, hogy mindkét versenyen idősebb versenyzők között szerepelt a 17 éves, Nagyváradon élő növendék. Tanárai Dr. Duffek Mihály és Jámbor-Fekete Erzsébet. Szeretettel gratulálunk az elért eredményekhez, további hasonló sikereket kívánunk!

 

Tóth Levente klasszikus ütőhangszerművész szakos MA I. évfolyamos hallgató ebben a tanévben elnyerte a rangos Vásáry Tamás Ösztöndíjat. Tanárai Dr. Szabó István és Szalai Tamás, akik oktatói tevékenységükkel jelentősen hozzájárultak a szakmai sikerhez. Az elismeréshez szeretettel gratulálunk, bízunk a hasonló folytatásban!  

 

A TanBorEn Trió kiemelkedő versenygyőzelmeket ért el az elmúlt időszakban. Az V. Danubia Talents nemzetközi online zenei verseny Kamarazene kategóriájában a korcsoport legmagasabb pontszámát kapva első helyezést értek el. Az International Moscow Online-Music Compe­tition Kamarazenei kategóriájában szintén első helyezést érdemeltek ki, és a verseny nagydíját is a triónak ítélte oda a szakmai zsűri. Az együttes tagjai: Kerek Csombor, Madaras Zoltán és Tóth Levente, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának klasszikus ütőhangszerművész szakos MA I. évfolyamos hallgatói. Tanáraik Dr. Szabó István és Szalai Tamás. A fantasztikus sikerekhez szeretettel gratulálunk, további sikereket kívánunk!

Legutóbbi frissítés: 2022. 07. 22. 14:44