Közművelődési pályázati felhívás

A Debreceni Egyetem és Debrecen Megyei Jogú Város Közművelődési Vegyesbizottsága pályázatot hirdet olyan közművelődési programok támogatására, amelyek a Debreceni Egyetem és Debrecen városa szempontjából...

...egyaránt jelentős értékűek és közérdeklődésre tartanak számot.

Olyan pályázók jelentkezését várjuk, akiknek programjában, alkotásaiban az Egyetem közművelődési szervei, öntevékeny csoportjai, az Egyetem polgárai vesznek részt, akiknek alkotása, produkciója vagy programja Debrecenbe vonzza a látogatókat illetve felmutatja a debreceni kulturális értékeket Magyarországon és külföldön.

A pályázati támogatás odaítélésének kiemelt szempontja a magas szakmai nívó és az igényes kivitelezés.

A pályázatot az e célra rendszeresített űrlapon lehet benyújtani a kötelező mellékletekkel a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán (4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 82.). Az odaítélt és átutalt támogatás felhasználásáról a pályázó köteles pénzügyi és szakmai beszámolót készíteni. Annak a pályázónak, aki 2022. december 31-ig nem nyújtotta be beszámolóját a támogatott program megvalósulásáról, annak a Vegyesbizottság nem fogadja esetleges újabb, 2023-ban benyújtott pályázatát. 

Kérjük a pályázat teljes anyagát kinyomtatva és elektronikus úton is eljuttatni a Zeneművészeti Kar Dékáni Hivatalába a music@music.unideb.hu e-mail címre.

Benyújtási határidő: 2023. május 31. 14:00 óra

PÁLYÁZATI ADATLAP

 


                        
Dr. Duffek Mihály
a Vegyesbizottság társelnöke

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 05. 10. 09:33