Videók

Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE
Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar
2018. évi koncertkörút

Események

07 máj
Szeretettel várjuk 2019. május 7-én, kedden 19 órától kezdődő hangversenyünkre a Liszt terembe.
05 máj
Új időpontban, 2019. május 5-én, vasárnap várjuk az érdeklődőket a Steinway hangversenysorozat következő koncertjére. Az est fellépője Duffek Mihály zongoraművész, akinek előadásában Mozart és Beethoven műveiből hallhatunk válogatást.
27 ápr
Mimmo Malandra olasz szaxofonművész tart mesterkurzust 2019. április 27-28-án, szombaton és vasárnap a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.
26 ápr
Eckhardt Gábor Liszt-, és Artisjus Életmű-díjas egyetemi adjunktus, zongoraművész tart mesterkurzust 2019. április 26-27-én a DE Zeneművészeti Karán.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ