Videók

Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE
Kodály Zoltán Ifjúsági Világzenekar
2018. évi koncertkörút

Események

07 feb
Szeretettel várjuk Önöket a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat következő eseményére 2022. február 7-én, hétfőn 19 órakor a Liszt terembe.
03 feb
Szeretettel várjuk a Steinway hangversenysorozat következő eseményére 2022. február 3-án, csütörtökön 19 órakor a Liszt terembe. Az est fellépője Hargitai Imre zongoraművész, előadásában Mozart és Schubert műveiből hallhatunk válogatást.
19 dec
Szeretettel várjuk a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Intézetének szemeszterzáró gálakoncertjére 2021. december 19-én, vasárnap 18 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termébe (Nagyerdei krt. 82), ahol a Könnyűzenei Intézet hallgatói mutatják be tehetségüket.
11 dec
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara és a Conservatory Alapítvány országos versenyt rendez a magyar zenei felsőfokú oktatási intézmények klarinét szakos hallgatói részére 2021. december 11-én. A verseny egyfordulós.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.