Események

23 Feb
A Szigeti Quartet és Szűcs Máté - mélyhegedű hangversenyével folytatódik a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat 2023. február 23-án, csütörtökön 19 órakor a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Liszt termében.
19 Feb
A DE Zeneművészeti Kara az idei évadban is szeretettel várja ismeretterjesztő élményhangversenyeivel kicsik és nagyok jelentkezését egy különleges utazásra a komolyzene világába.
16 Feb
Szeretettel várjuk Önöket a Konzervatóriumi Esték hangversenysorozat következő eseményére 2023. február 16-án, csütörtökön 19 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termébe. Az est folyamán a SONUS ütőegyüttes különleges műsorát hallgathatja meg a közönség.
09 Feb
Rajk Judit és Borbély László neve már régóta garanciát jelent a magyar kortárs zenei előadó-művészetben. Ezúttal Muszorgszkij egy-egy zongora- és dalciklusának új oldalait mutatják meg két fiatal komponista reflexióival kiegészítve.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.