Pályázati felhívás

2021, október 13 - 12:00
A MAGYAR VIDÉKÉRT (Pro Regione) ALAPÍTVÁNY kuratóriuma a 2021-es évre pályázatot ír ki a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, ...

Bölcsészettudományi Kar, Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar, Informatikai Kar, Műszaki Kar, Természettudományi és Technológiai Kar, Zeneművészeti Kar nappali tagozatos hallgatói részére.

A pályázatra nevezhetnek mindazok, akik 2021. szeptembertől alapképzésben III., mesterképzésben II. éves, valamint osztatlan tanári képzésben IV-V. éves egyetemi hallgatók és − kiemelkedő tanulmányi munkájuk, szakmai tevékenységük alapján élvezik oktatóik, megbecsülését, valamint − az  egyetemen  művelt  tudományágakban  vagy  művészeti  területen  kiemelkedő eredményt értek el.

A támogatás célja: hallgatói tudományos/művészeti teljesítmény elismerése.

Az alapítvány max. 100.000 Ft. támogatást nyújt a 2021-ben megjelent tudományos publikáció, szellemi alkotás (műszaki/informatikai/zeneművészeti produktum) tudományos konferencián,  versenyen,  zenei  eseményen  történő  sikeres  szereplés  elismeréseként.  Az elbírálás  során  előnyt  élveznek  az  önálló  és  elsőszerzős  munkák,  továbbá  a  nemzetközi rendezvényen való részvétel.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. november 15. 12.00 óra

További részletek és pályázat benyújtása: https://uni-pro.unideb.hu/


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.