Közművelődési pályázati felhívás

2021, szeptember 13 - 13:30
A Debreceni Egyetem és Debrecen Megyei Jogú Város Közművelődési Vegyesbizottsága pályázatot hirdet olyan kulturális és közművelődési...

...események, tevékenységek támogatására, amelyek mind az Egyetem, mind a Város közönségének érdeklődésére számot tartanak és közművelődési, kulturális értéket hoznak létre.

A pályázók köre: egyetemi csoportok, magánszemélyek, egyesületek, alapítványok, nonprofit gazdasági társaságok, rendezvényszervezők.

 

A pályázat beérkezésének határideje: 2021. szeptember 22. 16:00 óra

 

Pályázni az alábbi adatlap kitöltésével és a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Titkárságára (4032 Debrecen, Nagyerdei körút 82.) történő beküldésével lehet:

PÁLYÁZATI ADATLAP

Kérjük az adatlap elektronikus elküldését is a következő címre:

 

Azoknak a pályázóknak, akik már korábban is pályáztak, a projekt megvalósulásáról szóló érvényes, határidőre benyújtott és elfogadott pénzügyi elszámolással kell rendelkezniük.

   

Dr. Duffek Mihály
ügyvezető társelnök


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.