A zongora bűvöletében

2019, november 6 - 09:45 - 15:00
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar 2019. november 6-án, szerdán tartja meg következő szakmai napját „A zongora bűvöletében” címmel.

Az eseményre hívjuk a zeneművészeti szakgimnázium tanulóit, valamint a zeneiskola 5-6. osztályos - továbbképzős diákjait és természetesen kedves tanáraikat, akik úgy gondolják, hogy a szakmai nap programjával segíthetjük munkájukat. A kapcsolatok további, szorosabbra fűzésére is alkalmat ad a rendezvény, ezért is várjuk jelentkezésüket.

A rendezvény programja:

9.45 Megnyitó a Liszt teremben
10.00-13.00 Mesterkurzusok a Zeneművészeti Kar zongoratanárainak irányításával
A pontos beosztást a jelentkezést követően küldjük meg.
14.00 A résztvevő tanulók hangversenye a 16-os Kamarateremben

 

          A részvétel feltételei:        A részvétel ingyenes!

 

Jelentkezési határidő: 2019. október 28.

A koncertekre minden résztvevő játékos csak egy művel jelentkezhet.
Figyelem! Célszerű a kurzusra és a koncertre különböző művekkel jelentkezni, hogy a szereplést ne zavarja meg a kurzus új információinak teljesítési igénye.

 

A kurzust tartó tanárok:           
B. Kiss Zsuzsanna
Dr. Duffek Mihály
Grünwald Béla
Dr. Lakatos Péter
Pless Attila

 

                                        Pless Attila
                             tanszékvezető főiskolai docens

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.