XVIII. Országos Dohnányi Ernő Kamarazene Találkozó és Verseny

2022, január 11 - 11:15
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Kamarazene Kabinetje és a Conservatory Alapítvány 2022. március 4-6. között rendezi meg a XVIII. Országos...

... Dohnányi Ernő Kamarazene Találkozót és Versenyt a zeneművészeti felsőoktatás intézményei számára.

 

Részvételi feltételek:

a találkozóra vonós, illetve zongorás kamarazene  (vonós-zongora, fafúvós-zongora, illetve vonós-fafúvós-zongora) csoportok jelentkezését várjuk, az azonos hangszerekből létesített kamarazenei formációk kivételével. Együttesenként egy-egy gitáros, énekes vagy rézfúvós hallgató közreműködése lehetséges.  A nappali hallgatói jogviszony megléte a részvétel feltétele. Minden intézmény max.70 perc műsoridőben mutathatja be programját. A produkciókat zsűri értékeli, a legkiemelkedőbbek nívódíjban, illetve pénzjutalomban részesülnek és fellépnek a találkozó gálahangversenyén. A műsorválasztásban szorgalmazzuk a kortárs magyar művek előadását, illetve Dohnányi Ernő és Weiner Leó kamarazenéjének műsorra tűzését is.

Nevezési díj: 15.000 Ft/fő, mely összeg a szállást és az ellátást nem tartalmazza. A nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Szállás foglalásával kapcsolatos információk   |   Szállásigénylő nyomtatvány

 

JELENTKEZÉSI LAP

Jelentkezési határidő: 2022. február 11.

 

A rendezvény pénzügyi bonyolítója a Conservatory Alapítvány (számlaszám: 11738008-20715995)
A nevezési díjat a megjelölt határidőig az Alapítvány számlaszámára kérjük átutalni.
Közleményként minden esetben tüntessék fel a számlázási nevet és címet!

 

A jelentkezési lapokat kérjük elektronikusan kitöltve a e-mail címre, illetve kinyomtatva és aláírva az alábbi címre elküldeni:
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar
4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 82.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.