Tájékoztató veszélyhelyzet alatti felvételi vizsgákról - 2020A

A kormányzat veszélyhelyzeti intézkedéseinek betartását és a személyes egészségügyi biztonságot előtérbe helyezve, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar, 2020 általános felvételi eljárás keretében meghirdetett képzéseinek felvételi vizsgái személyes megjelenést nem igényelve, elektronikus úton kerülnek megszervezésre.

A jelentkezők felkészülését elősegítve egyes szakirányok felvételi követelményei módosításra kerülnek, ugyanakkor a felvételi eljárás egyéb részei (pontszámítás módja, felvételi eljárás díjának fizetése) nem módosulnak.

Felvételi vizsgák módjai szakirányonként - 2020A

Módosított felvételi követelmények  - 2020A

Frissítés dátuma: 2020.04.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.