Tájékoztató a Könnyűzenei kurzusról a Debreceni Egyetem hallgatóinak - 2019/2020. tanév II. félév

A Zeneművészeti Kar új tanári gárdával, színvonalas oktatással ismét kurzust indít a 2019/20-as tanév II. félévében  a könnyűzenei műfajokban leggyakrabban használt hangszerek, illetve ének gyakorlati oktatására már zenei tapasztalattal rendelkező jelentkezők számára szabadon választható tantárgyként, költségtérítéses formában.
(A kottaolvasás és zeneelmélet nem feltétele a kurzusra való jelentkezésnek.)

A kurzus során a diákoknak lehetősége van hetente egy óra egyéni oktatáson, illetve két óra zenekari gyakorlaton való részvételre, mely során ismereteket szerezhetnek:

  • a könnyűzenei stílusokban alkalmazott énektechnikáról és hangszer-használatról,
  • a hangszerek használatához kötődő elektronikáról,
  • a zenekari munka sajátosságairól, szakmai követelményeiről,
  • az élő koncertek technikai és zenei követelményeiről.

A zenekari munkában eredményes teljesítményt nyújtó résztvevők a félév végén gálahangversenyen mutathatják be tudásukat.

 

A képzés időtartama három hónap, melynek díja a Debreceni Egyetem tanulóinak 10.000,- Ft/hó, külsős jelentkezőknek 20.000,- Ft/hó. A kurzus teljesítése 3 kreditpontot ér.

JELENTKEZÉSI LAP

A kurzusra való jelentkezéshez kérjük a fenti nyomtatványt lementeni és kitöltés után visszaküldeni az alábbi email címre:

Jelentkezési határidő: 2020. február 19. 16:00 óra

 

A jelentkezést követően a kurzusra való bejutás feltétele egy gyakorlati jellegű felvételi meghallgatáson való megfelelés.

A meghallgatás időpontja: 2020. február 20. 17:00
Helyszín: Könnyűzenei Képzési Központ - Debrecen, Füredi út 44.

Bármilyen további információ a címen kérhető.

 

 

Frissítés dátuma: 2020.02.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.