Tájékoztató a Könnyűzenei kurzusról a Debreceni Egyetem hallgatóinak - 2018/2019. tanév II. félév

Az előző félév nagy sikerére való tekintettel a Zeneművészeti Kar a 2018/19-es tanév II. félévében ismét kurzust indít a könnyűzenei műfajokban leggyakrabban használt hangszerek, illetve ének gyakorlati oktatására már zenei tapasztalattal rendelkező jelentkezők számára szabadon választható tantárgyként, költségtérítéses formában.

A kurzus során a diákoknak lehetősége van hetente egy óra egyéni oktatáson, illetve két óra zenekari gyakorlaton való részvételre, mely során ismereteket szerezhetnek:

  • a könnyűzenei stílusokban alkalmazott énektechnikáról és hangszerhasználatról,
  • a hangszerek használatához kötődő elektronikáról,
  • a zenekari munka sajátosságairól, szakmai követelményeiről,
  • az élő koncertek technikai és zenei követelményeiről.

A zenekari munkában eredményes teljesítményt nyújtó résztvevők a félév végén gálahangversenyen mutathatják be tudásukat.

A képzés időtartama három hónap, díja a Debreceni Egyetem hallgatóinak 10.000,- Ft/hó. A kurzus teljesítése 3 kreditpontot ér.

A kurzusra a következő felületen lehet jelentkezni:

https://docs.google.com/document/d/1DYf4WCAkem0WHn-za5r-NqwYZahQc30_2rrwHOPnlMU/edit

Jelentkezési határidő: 2019. január 21. 16:00
A jelentkezést követően a kurzusra való bejutás feltétele egy gyakorlati jellegű felvételi meghallgatáson való megfelelés.

A meghallgatás időpontja: 2019. január 29. 16:00
Helyszín: Könnyűzenei Képzési Központ - Debrecen, Füredi út 44.

Bármilyen további információ a címen kérhető.

Frissítés dátuma: 2019.01.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ