SZÓLISTÁT KERESÜNK!

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar és A Jövő Művészetéért Alapítvány az előző évekhez hasonlóan hagyományosan lehetőséget szeretne biztosítani azoknak a kiváló hangszeres hallgatóknak, akik eddig még nem játszottak zenekarral.

A fellépésre az Universitas hangversenysorozat keretein belül kerül sor 2020. április 29-én.

A választatott mű, vagy tétel maximális időtartama 5-10 perc lehet, amit a meghallgatáson zongorakísérettel kérünk előadni.
Várjuk a kettősverseny, sinfonia concertante vagy más több szólistát igénylő műveket is.
Előnyt élvez az a produkció, amelynek a zenekari anyaga könnyen elérhető.

JELENTKEZÉSI LAP

A pontosan kitöltött jelentkezési lapot a Művészeti menedzser irodában kérjük leadni.

Jelentkezési határidő: 2020. február 06. csütörtök 12.00 óra

A meghallgatás várható időpontja: 2020. február 12.szerda 16.00-18.00 óra.

 

Dr. Váradi Judit
                          egyetemi docens, művészeti menedzser

 

 

Frissítés dátuma: 2019.12.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ