Szilasi Alex zongoraestje

2019, április 24 - 19:00
Szilasi Alex zongoraművész hangversenyével folytatódik a Steinway hangversenysorozat idei évada. A művész előadásában válogatást hallhatnak Beethoven, Liszt Ferenc, valamint Chopin műveiből. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

2019. április 24. szerda 19.00
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

SZILASI ALEX ZONGORAESTJE

Válogatás L. van Beethoven, Liszt Ferenc és F. Chopin műveiből

 

Jegyár: 1.500 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.000 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Művészeti Menedzser Irodájában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatóak.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.