Steinway hangversenysorozat 2022/2023

Az elmúlt évadok nagy sikere után ismét szeretettel várjuk látogatóinkat Steinway hangversenysorozatunk alkalmaira a Liszt terembe. Az évadban hat alkalommal szólaltatják meg kiváló magyar zongoraművészek a Zeneművészeti Kar páratlan hangzású Steinway hangversenyzongoráját.

 

 

Jegyár: 2.500,- Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500,- Ft, amely a hangverseny megkezdése előtt a helyszínen megvásárolható.

Bérlet ára: 6.000,- Ft, kedvezményes ára Debrecen Városkártyával: 5.400,- Ft

Bérletek kaphatók:
Kölcsey Központ jegypénztára
 (Hunyadi u. 1-3.)
Tourinform Iroda (Piac u. 20.)
Klassz Pont (Simonffy utca 4-6.)

A változás jogát fenntartjuk!

Sorozatszerkesztő: Dr. Váradi Judit
 

Amennyiben értesülni szeretne további rendezvényeinkről, kérjük küldjön e-mailt a   e-mail címre.
Tárgy: Hírlevél

 

Frissítés dátuma: 2022.09.14.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.