Steinway hangversenysorozat 2021/2022

Az elmúlt évadok nagy sikere után ismét szeretettel várjuk látogatóinkat Steinway hangversenysorozatunk alkalmaira a Liszt terembe. Az évadban hat kiváló magyar zongoraművész szólaltatja meg a Zeneművészeti Kar páratlan hangzású Steinway hangversenyzongoráját.

 

 

A bérletes hangversenyek egyesével, jegy megvásárlásával látogathatók.
Jegyár: 2000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1500 Ft, amely a hangverseny megkezdése előtt a helyszínen megvásárolható.

Felhívjuk a kedves Látogatók, Zenebarátok figyelmét, hogy az időpontok tájékoztató jellegűek, az esetleges változás jogát fenntartjuk!

 

 

Amennyiben értesülni szeretne további rendezvényeinkről, kérjük küldjön e-mailt a e-mail címre.
Tárgy: Hírlevél

Frissítés dátuma: 2022.01.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.