Rövid ciklusú tanárképzés

Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán lehetőség nyílik újabb tanári oklevél megszerzésére mindazoknak, akik már rendelkeznek tanár szakos végzettséggel.

Képzésfajták:

 1. Főiskolai szintű tanári szakképzettséget követően, ugyanazon a szakterületen újabb tanári szakképzettség megszerzése. A felsőoktatásról szóló 1993. évi LXXX. törvény szerinti főiskolai szintű tanári szakképzettséget követő képzésben a főiskolai végzettség kiegészítése egyetemi szintű végzettséggé.

  A képzés ideje: 2 félév
  Kredit: 60
  Indított szakok: hangszertanár, magánének tanár, egyházzene-tanár, ének-zene tanár, zeneismeret-tanár

  Részletes felvételi információk
  Felvételi követelmények
  Órahálók

   

 2. Az 1993. évi felsőoktatási törvény szerinti egyetemi szintű vagy főiskolai szintű, illetve a mesterfokozatú tanári szakképzettséget követően újabb tanári szakképzettség megszerzésére. Erre a képzésre bármilyen, nem azonos szakos tanári oklevéllel lehet jelentkezni.

  A képzés ideje: 4 félév
  Kredit: 120
  Indított szakok: egyházzeneművész-tanár (egyházzene-kóruskarnagy vagy egyházzene- orgonaművész), ének-zene művésztanár, kóruskarnagyművész-tanár, zeneelmélet-tanár

  Részletes felvételi információk
  Felvételi követelmények
  Órahálók

 

További információk:

+36 52 512 900 / 23812

Frissítés dátuma: 2019.12.20.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.