Események

23 Jul
Az Ifjú Zeneművészek Nemzetközi Nyári Akadémiája és a Conservatory Alapítvány egyfordulós kortárs zenei énekversenyt hirdet Petrovics Emil emlékére 2022. július 23-án.
01 Jun
Szeretettel várjuk Önöket Horváth Zsolt, a DE Zeneművészeti Kar oktatójának orgona hangversenyére 2022. június 1-jén, szerdán 18.00 órakor a Debreceni református Kistemplomba (Révész tér 2.).
31 May
A DE Zeneművészeti Kar tanárainak hangversenyére várjuk Önöket a DE Zeneművészeti Kar Liszt termébe 2022. május 31-én, kedden 19.00 órakor. Az esemény az ArTRIUM, a Bartók Rádió tavaszi kortárszenei sorozatának része, a hangversenyt a Bartók Rádió rögzíti
24 May
Szeretettel várjuk Önöket a DE Zeneművészeti Kar tanárainak következő hangversenyére 2022. május 24-én, kedden 19.00 órakor a Liszt terembe.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.