Hírek

Nyílt Napok a Zeneművészeti Karon: november 21-22.
E két napon minden érdeklődő előtt nyitottak a Zeneművészeti Kar összes főtárgy órái, kórus és zenekari próbái, valamint más szakmai órák.
Országos Fagottverseny Keszler György emlékére
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara és a Conservatory Alapítvány országos „Keszler György Emlékversenyt”...

Események

16 nov
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Zongora Tanszéke és a Conservatory Alapítvány országos zongoraversenyt hirdet a hazai integrált egyetemeken működő zeneművészeti intézetek, karok hallgatói számára a két zeneszerző halálának évfordulója alkalmából.
15 nov
Dmitrij Sosztakovics Prelűdök és Fúgák sorozatából hallgathatnak válogatást az érdeklődők a Steinway hangversenysorozat következő eseményén.
08 nov
A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Szimfonikus Zenekarának hangversenyével folytatódik az Universitas-Debrecen hangversenysorozat a Liszt teremben.
26 okt
Dr. habil. Eckhardt Gábor Liszt-, és Artisjus Életmű-díjas egyetemi adjunktus, zongoraművész tart mesterkurzust 2018. október 26-án pénteken 9.45-12.45, valamint 13:30-17:30 között, továbbá 27-én szombaton 8:30-12:30 között a Liszt teremben.