Események

05 nov
Szeretettel várjuk Fenyő Gusztáv (Skócia) zongoraművész negyedik Beethoven estjére 2019. november 5-én, kedden 19 órára a DE Zeneművészeti Kar Kamaratermébe.
04 nov
Arno Bornkamp (Hollandia), Nobuya Sugawa (Japán) és Asya Fateyeva (Németország) világhírű szaxofonművészek adnak mesterkurzust három napon át a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.
27 okt
Kilencedik évadát kezdi a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar és a Kölcsey Központ közös hangversenysorozata.
22 okt
Szeretettel várjuk 2019. október 22-én, kedden 19 órától kezdődő hangversenyünkre a DE Zeneművészeti Kar Kamaratermébe.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ