Gulyás György Szakkollégiumi koncert

2018, november 20 - 19:00 - 21:00
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Gulyás György Szakkollégium által megrendezésre kerülő koncertre 2018. november 20-án, kedden.

Szeretettel meghívjuk a Gulyás György Szakkollégium hangversenyére, mely 2018. november 20-án, kedden 19 órakor veszi kezdetét a DE Zeneművészeti Kar Liszt termében.
Az est folyamán fellépnek a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola versenygyőztes hallgatói, valamint a Gulyás György Szakkollégium tagjai.

A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ