Gulyás György Szakkollégiumi nap

2018, november 20 - 17:00 - 21:00
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Gulyás György Szakkollégium által megrendezésre kerülő koncertekre 2018. november 20-án, kedden.

Program:

17:00 - Lélekemelengető koncert (Debreceni Egyetem, DEENK előtere, Főépület)

19:00 - Versenygyőztesek koncertje - Fellépnek a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola hallgatói (Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar, Liszt terem)

19:00 - Gulyás György Szakkollégium tagjainak koncertje (Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar, Liszt terem)

A koncertekre a belépés díjtalan!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ