Nyílt Napok a Zeneművészeti Karon

2018, november 21 - 08:00 - 2018, november 22 - 21:00
2018. november 21-22-én megnyitja kapuit a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara az érdeklődők előtt. E két napon látogatható valamennyi főtárgy óra, kórus- és zenekari próba, valamint más szakmai órák is.

Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a különböző tanszékek életébe, kötetlenül beszélgethetnek a hallgatókkal, oktatókkal és kérdéseket tehetnek fel továbbtanulásukkal kapcsolatosan.

LÁTOGATHATÓ ÓRÁK

Tájékoztató a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Szolfézs-Zeneelmélet, Karvezetés Tanszékének képzéseiről és nyílt napjairól

A Rézfúvós és Ütőhangszer Tanszék ütőhangszer tanszakán az érdeklődőknek 2018. november 20-án, kedden 8-16 h között van lehetősége az óralátogatásra.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ