Nyílt Napok a Zeneművészeti Karon: november 21-22.

2018, október 18 - 10:15
E két napon minden érdeklődő előtt nyitottak a Zeneművészeti Kar összes főtárgy órái, kórus és zenekari próbái, valamint más szakmai órák.

Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a különböző tanszékek életébe, kötetlenül beszélgethetnek a hallgatókkal, oktatókkal és kérdéseket tehetnek fel továbbtanulásukkal kapcsolatosan.

Dr. Lakatos Péter dékán úr tájékoztatója 2018. november 21-én, szerdán 10.30-tól kezdődik a Liszt teremben.

LÁTOGATHATÓ ÓRÁK

Tájékoztató a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Szolfézs-Zeneelmélet, Karvezetés Tanszékének képzéseiről és nyílt napjairól

A Rézfúvós és Ütőhangszer Tanszék ütőhangszer tanszakán az érdeklődőknek 2018. november 20-án, kedden 8-16 h között van lehetősége az óralátogatásra.

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ