Molnár Zoltán, mesteroktató

Trombitaművész, -tanár végzettségét a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, Budapesten szerezte. A Nemzeti Filharmonikus Zenekar első trombitása 1989. óta, emellett az Akadémia rézfúvós kvintett tagja. Ezen együttesekkel lemezfelvételeket, filmzenefelvételeket készített. Szóló fellépéseken, az együttesekkel turnékon vett részt Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Oroszországban, Ukrajnában, Szlovákiában, Csehországban, Bulgáriában, Franciaországban, Spanyolországban, Svájcban, Kínában, Japánban, Koreában, Taivanon. A Zeneművészeti Karon 2005. óta folytat oktatói tevékenysége, trombita főtárgy tanárként.

Mesterkurzusokat tartott Magyarországon és az USA-ban, a balmazújvárosi Trombitástábor tanára 2000-től, országos közép- és főiskolai trombitaversenyeken zsűritag.

Frissítés dátuma: 2019.12.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.