Dr. Koppányi Zsolt, adjunktus

Felsőfokú tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Debreceni Tagozatán végezte, ahol 1991-ben tubatanári, majd ugyanitt 1993-ban tubaművész, -tanári diplomát szerzett. A németországi Freiburgban folytatta tanulmányait posztgraduális képzésben 1992-től. Prüfung Künstlerishe Reife fokozatot 1994-ben kapott.

Zenekari művészként a Bázeli Szimfonikus Zenekarban, valamint a Bázeli Rádiózenekarban dolgozott. 2001-től a Budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tuba és rézfúvós kamarazene tanára. 2002-2208. a Határőrség zenekarának szólamvezetője, 2008-tól a Magyar Rendőrség Zenekarának karmesterhelyettese.

2008-tól a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar oktatója tuba főtárgy, módszertan, repertoárismeret, kamarazene tárgyak tanára és a Rézfúvós együttes karmestere.

Számos CD felvételen működött közre zenekari- és kamarazenészként.

Frissítés dátuma: 2017.06.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.