Gratulálunk nemzeti felsőoktatási ösztöndíjas hallgatóinknak!

2018, szeptember 11 - 14:45
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma kiemelkedő tanulmányi és szakmai eredményének elismeréseként ösztöndíjat adományozott legkiválóbb hallgatóinknak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Dr. Kásler Miklós miniszter úr a 2018/2019-es tanévre, kiemelkedő tanulmányi és szakmai eredményének elismeréseként a Debreceni Egyetem 108 hallgatójának adományozott Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjat. A Zeneművészeti Karon két hallgató nyerte el ezt a megtisztelő kitüntetést: Lengyel Erik klasszikus ütőhangszerművész szakos és Varga Júlia ének osztatlan tanár szakos hallgatók.  

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár úr kiemelkedő munkájáért Lengyel Erik klasszikus ütőhangszerművész szakos hallgatónak adományozott ösztöndíjat az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében.

A díjazottaknak szeretettel gratulálunk, tanulmányaikban, munkájukban további sikereket kívánunk!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ