Borbély László zongoraestje

2018, szeptember 19 - 19:00
Borbély László zongoraművész hangversenyével indul a DE Zeneművészeti Kar új, Steinway hangversenysorozata a Liszt teremben.

2018. szeptember 19. szerda 19.00
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

BORBÉLY LÁSZLÓ ZONGORAESTJE

 

Ludwig van Beethoven: Phantasie, Op.77
Johannes Brahms: Négy zongoradarab, Op.119

        (I. Intermezzo, Adagio – II. Intermezzo, Andantino un poco agitato – III. Intermezzo, Grazioso e giocoso – IV. Rhapsodie, Allegro risoluto)
Robert Schumann: Kreisleriana (Fantasien), Op.16
***
Franz Schubert: A-dúr szonáta, D.959
       
(I. Allegro – II. Andantino – III. Scherzo, Allegro vivace – IV. Rondo, Allegretto)

 

 Jegyár: 1.500 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.000 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Művészeti Menedzser Irodájában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatóak.

A bérlet ára: 4.500 Ft
Bérletek kaphatók: Kölcsey Központ jegypénztára, Pont Iroda
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.