Debreceni Egyetem Könnyűzenei Napok

2018, május 18 - 19:00 - 2018, május 20 - 21:00
A DJABE zenekar Flow című albumának lemezbemutató koncertjével indul a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Napok programja, melynek 3 napon át ad helyet a Zeneművészeti Kar Liszt terme.

A DJABE zenekar Flow című albumának lemezbemutató koncertjével indul május 18-án, pénteken a Debreceni Egyetem Könnyűzenei Napok programja, melynek 3 napon át ad helyet a Zeneművészeti Kar Liszt terme. Az együttes vendége az Android zenekar, a koncertre jegyek a www.jegymester.hu oldalon válthatók.

Május 19-én, szombaton este a DE Zeneművészeti Kar tanárai és hallgatói várják az érdeklődőket kirándulásra a könnyűzene világába, míg május 20-án, vasárnap 19 órától a Kar Könnyűzenei Képzési Központjának hallgatói és tanárai adnak gálakoncertet. A szombati és vasárnapi események díjtalanul látogathatóak, minden érdeklődőt szeretettel várunk programjainkra!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ