... Miről apánk régen szólt... - Innovatív zenés üzenetek paraszti kultúránkból

2018, május 17 - 19:00
Szeretettel várjuk az érdeklődőket sorozatunk utolsó előadására, melynek során Sára Ferenc táncos, koreográfus előadását hallgathatják meg az érdeklődők a gyimesi csángók életéről.

Sára Ferenc - táncos, koreográfus - 20 évvel ezelőtt költözött ki a gyimesi csángók közé, ahol aktív tevékenységével a csángó kultúra fennmaradását szolgálja. Az előadásra a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ