Alexander technika - Bíró Gergely kurzusa

2018, május 3 - 10:30 - 13:30
2018. május 03-án 10.30-13.30 között kerül megrendezésre Bíró Gergely előadása Alexander-technika címmel.

Hangszeres muzsikusoknak, énekeseknek, karmestereknek, színészeknek, táncosoknak és általában minden művésznek a szervezetük egyoldalú megterhelése miatt, mozgásuk, hangjuk fejlesztése érdekében, valamint a lámpaláz leküzdésére.
Megtanít, hogy a fokozott figyelem és tudatosság által hogyan ismerhetjük föl sematikus, és az adott helyzetnek sokszor nem megfelelő automatikus válaszreakcióinkat, és hogyan szabadulhatunk meg tőlük. Továbbá, hogy a sematikus válaszreakcióink (amelyek megcsontosodott szokásrendszerként testhasználatunk, sőt személyiségünk részét képezik) felülvizsgálatával hogyan érhetjük el lépésről lépésre a választás szabadságát mind testi működésünk során, mind pedig élethelyzeteinkben.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.