A mozdulat zeneisége workshop

2018, április 26 - 10:00 - 15:00
Dezső Virág, a jelenleg Hollandiában élő aktív előadóművész tart kurzust 2018. április 26-án, csütörtökön 10 órától a DE Zeneművészeti Kar Ebédlőjében.

Módszerében ötvözi a modern mime, tánc, instant kompozíció és zene világát. Az amszterdami zeneakadémia tanára, a nagy múltú Moving Academy for Performing Arts - MAPA Amsterdam - művészeti vezetője. Mindemellett zeneszínházi produkciókat alkot gyermekek számára, melyek sajátos, absztrakt módon ötvözik a klasszikus zene, mozdulat és teatralitás világát. „A mozdulat zeneisége” – előadói tréning oktatója, amely az amszterdami zeneakadémia kedvelt tantárgya.

A kurzus a Gulyás György Szakkollégium szervezésében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrások Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósul meg.

Jelentkezés:

Aki nem tagja a Gulyás György Szakkollégiumnak, az a e-mail címen jelezze részvételi szándékát! A kurzus befogadóképessége miatt a jelentkezési sorrend dönt. A belépés ingyenes.

Plakát


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.