Gyakorlásmódszertan és zenei képzeletfejlesztés - Stachó László mesterkurzusa

2017, november 3 - 14:00 - 2017, november 4 - 17:00
Stachó László, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem oktatója tart mesterkurzust a Gulyás György Szakkollégium szervezésében a DE Zeneművészeti Karán 2017. november 3-án és 4-én a Liszt teremben.

A kurzust előadás vezeti be, amelyben megismerkedünk a Gyakorlásmódszertannal, majd az előadást mesterkurzus követi, amelyre hangszereseket és énekeseket – szólóban és kamarában – egyaránt várunk. A kurzuson egyenként foglalkozunk a Gyakorlásmódszertan mentén a résztvevők főtárgyi, ill.kamaradarabjaival, és szívesen várunk új, a tanulás kezdeti fázisában lévő darabokat is, nemcsak begyakorolt produkciókat.” (Stachó László)

A kurzust a Gulyás György Szakkollégium szervezi, és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő segítségével valósul meg az NTP-SZKOLL-17 pályázat keretében.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.