Búcsúzunk...

2017, október 13 - 10:00
Megdöbbenve kaptuk a hírt tegnap este, hogy Martos László Tanár Úr eltávozott közülünk, eltávozott a földön élők sorából.

Évtizedeken át meghatározó alakja volt kamarazene tanításunknak. Elkötelezetten kereste a magas minőséget, képes volt kitartóan, önfeláldozó módon segíteni egy-egy produkció munkáját. Óriási tapasztalata és biztos zenei ítélőképessége diákok újabb és újabb generációjának nyújtott segítséget, ugyanakkor mindig számíthattunk rá a tanári, kollegiális kapcsolatokban, együttműködésekben is.

Már nem jön be többet a ZK-ra, nem tanít újabb és újabb csoportokat, de amit eddig tovább adott, megtanított, mint egy örökségként itt marad közöttünk, emlékezhetünk rá és azzal továbbra is élhetünk.

Kedves Tanár Úr hiányozni fogsz!

 

Dr. Lakatos Péter
dékán


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ