Dr. Lakatos Péter, egyetemi docens

Zongoraművész, -tanári diplomáját a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerezte.

Oktatói tevékenységet folytatott 1992-től a budapesti II. kerületi zeneiskolában zongoratanárként, 1995-től a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar adjunktusa, zongora főtárgy, kíséret, lapról játék tárgyak tanára. Diploma megszerzése után még két évig tanult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem csembaló tanszakán. Éveken át az Erkel Ferenc kamarazenekar állandó countino-játékosa volt. Ennek megfelelően a zongoratanítás mellett, csembaló speciális kollégiumot is vezetett. Emellett szólistaként és kamarapartnerként – bátyjával Lakatos György fagottművésszel – koncertezett több magyarországi városban, készítettek rádiófelvételeket a Magyar Rádióban.

Közéleti tevékenységként több nagyszabású, keresztény elkötelezettségű, magas szakmai színvonalú rendezvénynek főszervezője volt. /Pl: Händel: Messiás című oratóriuma/ Magyarországi kis- és nagyegyházi, evangéliumi gyülekezetek nyári egyházzenei képzésének alapító szervezője.

Frissítés dátuma: 2017.06.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.