Szaxofonos Találkozó

Az elmúlt évek sikeres rendezvényei után a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara hatodik alkalommal rendezi meg Országos Szaxofonos Találkozóját 2016. november 24-27. között. A találkozó vendége és mestertanára Christian Wirth (Franciaország) nemzetközileg elismert előadóművész.

Christian Wirth szaxofonjátékával generációjának kiemelkedő tehetsége. Párizsban szerzett diplomát. Több nemzetközi verseny győztese, többek között az Adolphe Sax-ról elnevezett versenyé, amely a világ legnevesebb és egyik legnehezebb megmérettetése. Felvételt készített vele a Deutche Gramophon, valamint rendszeres szereplője a francia televíziónak és rádiónak is. A Habanera Quartet szoprán szaxofon játékosa. Szólistaként és kamarazenészként a világ számos országában koncertezett neves zenekarokkal és karmesterekkel. Hangversenye méltán aratott nagy sikert a debreceni közönség előtt is.

Frissítés dátuma: 2017.07.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.