Akkreditált továbbképzés szolfézs- és zeneismeret-tanárok, ének-zene tanárok és karvezetők számára – a 2015. évi esemény összegzése

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara 2015-ben is megrendezte szakmai találkozóját, a Bárdos Szimpóziumot. A találkozó programja zenetudományi és zenepedagógiai előadásokat, bemutató tanításokat és hangversenyeket tartalmazott, valamint lehetőséget kínált a résztvevők tapasztalatcseréjére.

A Bárdos Szimpóziumhoz csatlakozva ismét meghirdettük és eredményesen lebonyolítottuk 30 órás akkreditált továbbképzésünket zeneiskolai és zeneművészeti szakközépiskolai szolfézs/zeneismeret- és zeneelmélet-tanárok, általános és középiskolai, valamint művészeti iskolai ének-zene tanárok és kórusvezetők részére. (Az engedély nyilvántartási száma: OK-410/128/2010.)

A továbbképzés célja a résztvevők szakmai ismereteinek felfrissítése, karirodalmi tájékozottságuk gazdagítása, zenepedagógiai és szakmódszertani tapasztalataik bővítése, a zenetudomány legfrissebb eredményeinek megismertetése volt.

A képzésről készült minőségbiztosítási összegzés letölthető:

Minőségbiztosítási összegzés.docx

Frissítés dátuma: 2017.05.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.