Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar hallgatói diákélete

Hallgatói Önkormányzat

HÖKHÖKHÖK

A Weiner Leó Kollégium kilencedik emeletén található a kari HÖK irodája. A HÖK legfontosabb feladata a hallgatói érdekképviseleten túl a különböző hallgatói programok megszervezése és lebonyolítása. Rendszeresen szervezi minden tanév elején a Gólyatábort a DE TTK-val közösen.

Az Önkormányzati Nap minden októberben kerül megrendezésre. A program keretében számtalan szórakozási lehetőséget ajánlunk a hallgatóknak. Kora reggeltől késő éjszakáig kínálunk sportversenyeket, kulturális programokat, szellemi vetélkedőket minden hallgatónak, résztvevőnek. A nap gólyaesküvel kezdődik és elsős hallgatóink avatásával zárul, amely reggelig tartó tánccal egészül ki.

Éjféli Koncert

HÖKHÖKHÖK

Az Éjféli Koncert a Zeneművészeti Kar több mint három évtizedes hagyománya, országosan is elismert rendezvény. Minden év márciusában szervezzük meg a Liszt teremben. Az éjfélkor kezdődő koncert előprogramjában a Kar hallgatóinak együttesei adnak műsort, meghívott művész vendégek szórakoztatják a közönséget, majd a koncert műsorában és azt követően is a derűs, mulatságos hallgatói produkciók, valamint tánc egészítik ki a programot.

Teaházak és grillpartik színesítik még az egyébként igen sok munkával járó tanulmányokat, ingyenes úszóbérletek, korcsolyabérletek és más sportolási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Frissítés dátuma: 2017.10.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.