A kar jövőképe és küldetése

JÖVŐKÉP

A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar a zenei képzés lehető legszélesebb palettáját szeretné nyújtani hallgatóinak. Az egyes szakok folyamatos fejlesztése mellett, szeretnénk Magyarországon egyedülálló módon beindítani a könnyűzenei képzést, mely nem csak országunkban, de európai, kelet-európai tekintetben is különleges lehetőségeket nyithat meg számunkra. A zenei képzési paletta egészen más pólusát képviselné a Régizene oktatásának beindítása. Célunk, hogy megteremtsük ennek az előadóművészi irányzatnak a stabil képzési bázisát Magyarországon. Szeretnénk olyan intézménnyé válni, ahol minden zenei stílus és irányzat képzési lehetősége megtalálható érdeklődők számára.

 

KÜLDETÉSNYILATKOZAT

Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű zenei kultúra továbbadásában, legyen az a jól felkészített tanárok képzése, a jövő művészeinek felkészítése, vagy épp a magas színvonalú koncertélet megvalósítása területén. Egy értékeit veszítő világban szeretnénk valódi értékeket képviselni szakmai, és emberi vonatkozások tekintetében egyaránt. Hiszünk abban, hogy amíg ezt a magas színtű kultúrát, ezeket az valódi értékeket képviseljük előre vivő hatással lehetünk nem csak a nálunk tanuló hallgatók, de a koncertlátogató közönségünk, sőt városunk kulturális életére egyaránt.
 

Frissítés dátuma: 2022.05.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.