X. Debrecen SaxFest

2021, november 24 - 15:00 - 2021, november 27 - 13:00
Claude Delangle (Franciaország) világhírű szaxofonművész és felesége, Odile Delangle zongoraművész adnak mesterkurzust három napon át a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karán.

Claude Delangle a kortárs szaxofonművészek egyik legnagyobbja, a klasszikus művek kiváltságos tolmácsolója. A Conservatoire Paris professzora, ahol 1988-as kinevezése óta a világ legrangosabb szaxofon osztályát hozta létre. A kurzusok mellett feleségével, Odile Delangle zongoraművésszel adnak közös koncertet november 25-én, csütörtökön 19 órakor a Liszt teremben.

PROGRAMFÜZET

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.