Gyakorlásmódszertan és zenei képzeletfejlesztés - Dr. Stachó László mesterkurzusa

2021, november 10 - 09:00 - 2021, november 11 - 18:00
Dr. Stachó László, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem oktatója tart mesterkurzust a Gulyás György Szakkollégium szervezésében a DE Zeneművészeti Karán 2021. november 10-én és 11-én.

A mesterkurzuson egyenként foglalkoznak az új, bevált módszertan mentén a résztvevők főtárgyi, ill. kamaradarabjaival, akár a tanulás kezdeti fázisában lévő, nem begyakorolt produkciókkal is. A kurzusra a Zeneművészeti Kar hangszeres és énekes hallgatói – szólóban és kamarában – egyaránt jelentkezhetnek Kádár Melittánál – a Gulyás György Szakkollégium diákvezetőjénél.

November 10-én (szerda) 13 órakor előadásra kerül sor, amelyen a résztvevők megismerkednek a Gyakorlásmódszertannal, annak rejtelmeivel és hétköznapi praktikáival.

A kurzus mindenki számára díjtalan!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.