Hogyan legyünk sikeresek a zenekari próbajátékon? - Hámori Máté Liszt Ferenc-díjas karmester mesterkurzusa

2021, október 6 - 14:00 - 2021, október 7 - 13:00
A zenekari próbajáték rejtelmeiről tart előadást majd mesterkurzust Hámori Máté Liszt Ferenc-díjas karmester a DE Zeneművészeti Kar hallgatói részére a Gulyás György Szakkollégium szervezésében.

Programterv:

2021. OKTÓBER 6.

14.00 - Bevezető előadás
15.00 - 18.00 - Mesterkurzus egyéni órákkal

2021. OKTÓBER 7.
9.00 - 13.00 - Mesterkurzus egyéni órákkal

Az egyéni órák 30 percesek.
Érdeklődőinknek lehetőségük van aktív- és passzív részvételre!
A jelenlegi járványügyi szabályok betartása érdekében kérünk mindenkit, hogy viseljen a kurzus során szájat és orrot eltakaró maszkot!

A belépés minden érdeklődő számára díjtalan!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.