Hargitai Imre zongoraestje

2022, február 3 - 19:00
Szeretettel várjuk a Steinway hangversenysorozat következő eseményére 2022. február 3-án, csütörtökön 19 órakor a Liszt terembe. Az est fellépője Hargitai Imre zongoraművész, előadásában Mozart és Schubert műveiből hallhatunk válogatást.

2022. február 3. csütörtök 19.00 óra
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

HARGITAI IMRE ZONGORAESTJE
Közreműködik: Rónaszéki Tamás – hegedű, Soós Előd – mélyhegedű,
Vámos Marcell – cselló, Lendvay Krisztina – nagybőgő

Műsor:
Wolfgang Amadeus Mozart:

e-moll szonáta K. 304
C-dúr szonáta K. 545
B-dúr szonáta K. 570
-----
Franz Schubert: A-dúr zongoraötös (Pisztráng-ötös) D.667

 

Jegyár: 2.000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Művészeti Menedzser Irodájában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatók.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.