Balogh Ádám zongoraestje

2021, december 2 - 19:00
Balogh Ádám zongoraművész, a 2019-es Bartók Világverseny második helyezettjének hangversenyével várja a Steinway hangversenysorozat a zongoramuzsika szerelmeseit 2021. december 2-án, csütörtökön este 19.00 órakor a Liszt teremben.

2021. december 2. csütörtök 19.00 óra
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

BALOGH ÁDÁM ZONGORAESTJE
 

Műsor:
Johannes Brahms: Balladák Op. 10
Liszt Ferenc: Après une lecture du Dante (Dante-szonáta)
-----
Alekszandr Szkrjabin: 10. szonáta Op. 70
Szergej Rahmanyinov: Moments musicaux Op. 16

 

Jegyár: 2.000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Művészeti Menedzser Irodájában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatók.

A koncert személyesen csak védettségi igazolvány és személyazonosságot igazoló okmány együttes felmutatásával, továbbá orrot és szájat is takaró maszk viselése mellett látogatható!
 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.