Érdi Tamás zongoraestje

2021, november 18 - 19:00
Érdi Tamás zongoraművész hangversenye nyitja a Steinway hangversenysorozatot 2021. november 18-án, csütörtökön 19 órakor a DE Zeneművészeti Kar Liszt termében.

2021. november 18. csütörtök 19.00 óra
Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

ÉRDI TAMÁS ZONGORAESTJE
 

Műsor:
Ludwig van Beethoven: d-moll "Vihar" szonáta Op.31 Nr.2
Bartók Béla: Improvizációk magyar parasztdalokra Op.12
Bartók Béla: Román népi táncok Op.14
Bartók Béla: Allegro Barbaro
Bartók Béla: Este a székelyeknél
Kodály Zoltán: Marosszéki táncok
Liszt Ferenc: VI. Magyar rapszódia

 

Jegyár: 2.000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1.500 Ft
Jegyek a koncert napján 8.00-16.00 óra között a Zeneművészeti Kar Művészeti Menedzser Irodájában, illetve 18.30-tól a helyszínen válthatók.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.