Meláth Andrea online mesterkurzusa és workshopja

2020, december 2 - 10:00
Meláth Andrea Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, érdemes művész tart online mesterkurzust és workshopot a kortárs vokális zene énektechnikai és előadói...

kérdéseiről 2020. december 2-án 10 órától a Gulyás György Szakkollégium szervezésében.

Meláth Andrea mezzoszoprán magyar operaénekesnő. Pályafutása alatt számos kitüntetéssel jutalmazták: Liszt Ferenc-díj, Mándy Andor Díj, Bartók–Pásztory-díj, Újpest díszpolgára, Magyarország Érdemes Művésze, Artisjus előadóművészeti díj.
1998 óta rendszeresen fellép a Magyar Állami Operaházban, Bartók Kékszakállújának női főszerepét Budapest mellett a világ számos országában énekelte, legutóbb a Palermói Operaházban, a Kanadai Nemzeti Operában, és a Stuttgart Operaházban. 2013-ban a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanszékvezető tanárának nevezték ki.

Előadásában a kortárs vokális zene énektechnikai és előadói kérdéseiről ad átfogó képet. Segítséget nyújt, hogyan és mire figyeljünk kortárs művek megtanulása és előadása során, továbbá melyek azok a zenei jegyek, melyek nélkülözhetetlenek egy ősbemutató hiteles előadásában.

Az előadás a következő linken lesz elérhető: https://meet.google.com/twe-vijy-jnd

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


A kurzus a Gulyás György Szakkollégium szervezésében az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, és a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával valósul meg.

        


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.