Molnár Zsolt, főiskolai docens, kabinetvezető

A debreceni születésű művész alap- és középfokú zenei tanulmányait szülővárosában végezte, majd gordonkaművész, szakközépiskolai gordonkatanár diplomát szerzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Mező László és Perényi Miklós tanítványaként. Posztgraduális továbbképzésen vett részt a Moszkvai Csajkovszkij Konzervatóriumban és a Luzerni Konzervatóriumban.

Oktatói tevékenységét a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában kezdte, ahol 1984-2001-ig gordonkát és kamarazenét tanított. Öt éven keresztül az iskola igazgatója volt (1996-2001). A Zeneművészeti Karon 1993-tól kamarazene és gordonka főtárgy tanárként tevékenykedik. A Kamarazene Kabinet vezetője valamint az Országos Dohnányi Ernő Kamarazene Találkozó és Verseny szervezője.

Rendszeres koncerttevékenysége (szóló, kamarazene) mellett szakmai továbbképzéseket tart, versenyeken zsűrizik. Szakmai vizsgák bizottságainak tagja. Publikációi (zenei írások, kritikák) a helyi sajtóban és egyéb folyóiratokban jelennek meg.

Frissítés dátuma: 2017.06.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.