Farkas Gábor "Steinway Artist" zongoraestje

2021, május 16 - 19:00
Új időpontban, 2021. május 16-án, vasárnap kerül megrendezésre Farkas Gábor zongoraestje a Steinway hangversenysorozat keretében.

2021. május 16. vasárnap 19.00

Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar - Liszt terem

FARKAS GÁBOR "STEINWAY ARTIST" ZONGORAESTJE

 

Műsor:

Chopin: g-moll ballada No. 1, Op.23
Chopin:  Asz-dúr impromptu No.1,Op.29
Chopin: cisz-moll "Fantaisie impromptu" No. 4, Op.66
F. Chopin: Asz-dúr " Hősi" polonéz Op.53

- rövid szünet -
Chopin-Liszt: Meine Freuden
Liszt: Genfi harangok
Liszt: Villa d'este szökőkútjai
Liszt: Valse Impromptu
Strauss-Grünfeld: Soirées de Vienne

 

Farkas Gábor generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoristája, a romantikus repertoár széles körben elismert interpretátora, a világ legjelentősebb zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Több rangos nemzetközi verseny győztese (Baden bei Wien, Karlstad, Budapest, Weimar). Napjainkra immár számos szólólemeze látott napvilágot a Warner Music Hungary, a Hungaroton, a Toccata Classics London, valamint a Steinway & Sons Records gondozásában. Kiváló tehetségét és eddigi pályafutását a magyar állam Liszt és Junior Prima díjjal ismerte el, valamint egyben Steinway Artist is, és az Aoyama Music Award birtokosa. Négy évig a Tokyo College of Music (Japán) professzora volt, ma a Zeneakadémia Billentyűs és Akkordikus Hangszerek Tanszékének vezetője.
 

Jegyár: 2000 Ft, diák- és nyugdíjas belépő: 1500 Ft,
amely a hangverseny megkezdése előtt a helyszínen megvásárolható.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.